Klachten over The Box Network

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over The Box Network en kunt u zien welke klachten The Box Network reeds opgelost heeft.... Lees meer >

Statistieken van The Box Network in de categorie Computerwinkels

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Mijn macbook air ben ik al 5 maanden kwijt

Klacht van op 31 oktober 2013 over The Box Network in de categorie Computerwinkels

Op 6 juni heb ik mijn macbook air met vochtschade ingeleverd bij The Box Repair. Ik kreeg netjes een ontvangstbevestiging. Op de afgesproken tijd ontving ik een prijsopgave van 500,00 (ex btw) Die heb ik betaald en daarna werd het een probleem. Op... Lees meer

Veel beloftes veel smoesjes

Klacht van op 14 oktober 2013 over The Box Network in de categorie Computerwinkels

The box repair maakt, ook volgens veel andere klagers, weinig waar van zijn beloftes. Inmiddels is hij al niet meer te vinden op marktplaats vanwege de vele herkenbare klachten. Reparaties duren weken lang, beloftes om op de afgesproken datum reparaties te... Lees meer

Geen Levering

Klacht van op 24 februari 2012 over The Box Network in de categorie Computerwinkels

op 13 januari heb ik bevestiging gekregen van de bestelling van Nanolite MP3 speler en van betaling van verzendingskosten. Voucher nr 1CC62A1667, order 100084752. Tot op vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb meerdere mail gestuurd om dat te melden en... Lees meer