Klacht: Teveel zout

Muring op 25 oktober 2017 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De saté snackballetjes uit een zak geprobeerd vandaag. Het was echt bremzout, terwijl ik toch wel van zout houd. De smaak was ook niet geweldig hoor. Mijn moeder kwam uit Indië en ik weet dus hoe saté saus moet smaken. Heb de helft opgegeten en de rest gooi ik weg. Het is niet zozeer een klacht, maar meer een constatering en misschien dat jullie de receptuur kunnen aanpassen. Een beetje kokosmelk erin, zoetere ketjap ipv zoute. Een beetje sereh en ketoembar doen ook wonderen! Succes!

Gewenste Oplossing:

Zie boven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door