Klacht: Teveel vliegverkeer boven Leiden

op 03 mei 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een aantal dagen vliegen toestellen onophoudelijke over Leiden, één van de aanvlieg routes naar Schiphol. Om de halve minuut, minuut komt er weer één. Ik maak geluidsopnames, zowel thuis als buiten en kan al 2 dagen niet werken door het lawaai. Mijn hond is al dagen onrustig omdat zij vliegtuiggeluid hoort als omweer. Ik word er gèk van! Ik word er zelf ook zeer onrustig van.
Het zal wel met de windrichting te maken hebben dat jullie over Leiden bliegen, maar plesse…nu weer even een tijdje een andere route…er is geen stilte, geen momenten van rust meer in Leiden en omgeving. Genoeg!

Gewenste Oplossing:

Als het weer langer dan een half uur stil is in de lucht boven Leiden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jean-JacquesLDN