Klacht: Teveel stukjes vet in goulashsoep

h.waart op 01 april 2018 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goededag!!

Toch vrij regelmatig neem ik bij A.H. zo’n zak Unox-soep mee. En nu het voorjaar begon met winterse temperaturen, werd dat Hongaarse Goulashsoep. Nu begrijp ik best dat er af en toe een klein randje vet aan de stukjes vlees kunnen zitten (anders moet je de soep zelf maar maken), maar deze zak ‘blonk uit’ door praktisch louter stukjes vet en bijna geen vlees. Brrr!
Nummer van de zak: L805104555 051

Met vriendelijke groet,

Hans de Waart
Zonnebloemstraat 12
2014 VX Haarlem

Gewenste Oplossing:

Ik neem aan dat vlees machinaal tot stukjes verwerkt wordt. Wellicht kan tevoren beter gecheckt worden of het vlees (praktisch) vetloos is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door