Klacht: Teveel in rekening gebracht

op 02 augustus 2016 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is 50 euro teveel van mijn credit card afgeschreven. Na een aantal keer gemaild te hebben en bewijsstukken te hebben gemaild krijg ik geen gehoor. Er wordt niet gereageerd op mijn mail. Ik heb het via Tix geboekt. Zij verwijzen me weer naar cartrawler. Zonder resultaat uiteraard.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik die 50 euro terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door urbaning