Klacht: Teveel geincasseerde parkeerkosten.

donkerh op 13 september 2017 over Qpark in de categorie Parkeren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met de trein gereisd en overal keurig in en uit gecheckt. Je kunt dan in Zutphen parkeren voor 3 euro i.p.v. 8 euro. Nadat ik eerst de ovchipkaart heb ingevoerd daarna met de betaalkaart betaald. Tot mijn verbazing wordt er niet 3 euro afgeschreven maar 8 euro. Het reguliere tarief.
Om je geld terug te krijgen moet je allerlei handelingen verrichten. Kopie van de kassabon, een transactielijst van die dag en een kopie OV chipkaart, opsturen en dan vervolgens twee weken wachten. Het is ook niet mogelijk om ’s avond met je ov chipkaart überhaupt in de parkeerruimte te komen. Zeer onduidelijke aanwijzingen allemaal. Een slecht bedrijf. Al vier keer uit moeten checken met behulp van de z.g. “klantenservice”.

Gewenste Oplossing:

Dat het allemaal werkt. Q park heeft n.l. bij station Zutphen een monopolypositie aangezien er geen alternatieve parkeerplaatsen meer zijn. Zeer klantonvriendelijke allemaal!

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qpark

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qpark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door