Klacht: Teveel betaald voor product

op 01 december 2018 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hedenmorgen boodschappen gedaan bij coop Westervoort, aanbiedingsbordje bij product Vitade €0,99. Vervolgens tien pakken vitade gekocht afgerekend bij kassa. Ivm drukte thuis bon gecheckt, blijkt dat ik normale prijs heb betaald. Vervolgens gelijk in auto gestapt en klacht gemeld, krijg te horen dat actie niet meer geldig was en men in de tussentijd bordje met aanbieding verwijderd. Hier kon ik het mee doen.

Ik zie uw reactie tegemoet.
Mvg,
Olga Ploeg
De Hoge Hoeve 86
6932DJ Westervoort
haldenka@live.nl

Gewenste Oplossing:

Dat ik prijs coor product betaal wat op aanbieding stond op moment dat ik in winkel product kocht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door haldenka