Klacht: Teveel betaald voor baggage

op 27 april 2016 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer/ mevrouw,

Ik heb zonet gebeld met de klantenservice van Ryanair en mijn beklag gedaan over teveel betaald te hebben voor een extra koffer. Ik ben zelf al jaren niet op vakantie geweest en had geen flauw idee dat het voor een koffer extra kopen bedoeld was. Mijn reis is naar Marokko ,Oujda vanaf 1 juni tm 19 juni. Ik voelde me net afgescheept net alsof het oke is om voor een extra koffer te betalen terwijl je dat eigenlijk niet gewild hebt. Ik wil u alsnog vragen of wij dit alsnog kunnen oplossen op een nette manier. Het zou spijtig zijn als mijn eerste kennismaking met jullie meteen stroef verloopt.

Met vriendelijke groet,

Gabriël Hecbert

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld voor mijn koffers terug kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gabriel Deborah