Klacht: Terug zenden van niet af te nemen goederen.

op 07 mei 2016 over Klingel.nl in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 mei jl bericht gehad van Klingel, dat bestelde goederen bezorgd werden. Goederen ontvangen. Afgenomen spijkerbroek en shirt t.w.v.
€ 70,- en direct betaald via ING bank. Andere goederen geretourneerd.
Op retourbon stond een retouradres, Nederlandplein 105 A Eindhoven
Dat adres ( pand staat al lang leeg dus daar kon ik geen goederen afleveren.Telefonisch contact telefoniste Klingel. Zij wilde een ander adres opgeven om de goederen terug te bezorgen bij Klingel. Dat heb ik geweigerd. Ik ben geen bezorger voor Klingel ook omdat de afstand te groot is.
Daarna zou zij zorgen voor dat HDL de goederen zouden ophalen.
Bericht van HDL gekregen. Goederen worden opgehaald 6 mei tussen 11.00 en 15.00. uur. Daarvoor thuis gebleven HDL kwam pas in de avonduren. Prettig geregeld? nee dus. Overigens dat nog. Ik heb € 70,-
betaald aan Klingel, maar vergat de verzendkosten te betalen maar ik had ook nog een bonus tegoed van Klingel van € 10,- waarmee de niet betaalde verzendkosten verrekend konden worden. Het resterende bedrag van€ 5,05 ( over van die € 10 bonus ) wilde de telefoniste niet op mijn rekening retour storten. Ook was een parfum als bonus niet meer te leveren. Na aandringen zou ze dat bestellen. Een besteld jasje
was nog niet voorradig, dat wordt nagezonden en de telefoniste stelde voor, dat ik dan die € 5,05 daarmee kon verrekenen.
Ik ben bepaald niet tevreden hoe een en ander is verlopen en ik heb dat dan ook al schriftelijk laten weten aan Klingel. Dit gaat mij geen 2e keer gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Niet dus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Klingel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Klingel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klingel2016