Klacht: Terug te ontvangen geld

op 19 juni 2018 over Sertronics B.V. in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sertronics Nederland B.V. levert producten (o.a. Quigg stoomstrijksystemen) aan Aldi Nederland. Sertronics is slecht bereikbaar. Mails, van welk mailadres dan ook, worden niet beantwoord en telefoon wordt niet altijd opgenomen of je wordt gewoon weggeklikt. Schriftelijke afspraken worden niet nagekomen en geld wat je al maanden tegoed hebt, krijg je niet teruggestort op je bankrekening.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sertronics B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sertronics B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maflogicol