Klacht: terug krijgen van geld

op 11 september 2018 over Ecom Supply in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb half juli n airco besteld ,zou 5 dagen duren de bezorging, maar 5 dag. werden 10 en na 15 dagen heb ik de koop afgemeld en had graag mijn geld terug. ik heb mail terug gehad dat geld door door worldpay gestort zou worden maar nog steeds niets ,weer n mail gestuurd en kreeg toen te horen dat worldpay half aug het geld gestort heeft maar ik heb nog steeds niets ontvangen ik heb geprobeerd die te bereiken maar zijn voor mij onvindbaar .A.U.B. help mij om dat geld terug te krijgen en niet met een mail dat dat al gebeurd is en U kunt mij ook bellen jo thijssen 077 3825829 of 0648420965 dank U

Gewenste Oplossing:

ALS MIJN GELD OP DE BANK GESTORT IS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecom Supply

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecom Supply nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cobie jo