Klacht: Terug in de handel?

op 06 juli 2012 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik zelf geen kracht heb om losse tandenstokers te gebruiken, heb ik een paar jaar geleden de Oral B KIWI gekocht. Een ideaal apparaatje dat werkt op een batterij. Gelukkig heb ik daarbij een flinke voorraad bijpassende tandenstokers gekocht. Helaas ben ik daar nu (bijna) doorheen.
Was dit de enige oplossing voor mij of is er een vervangend apparaatje voor in de plaats gekomen dat ook op een batterij werkt?

Gewenste Oplossing:

Het liefst uw oude voorraad aan mij verkopen.

Second best: een andere oplossing bieden die voor mij geschikt is (zie de eerste zin van mijn klacht).

Alle klachten die gemeld zijn door Jeannette48