Klacht: Termometer van braun prt 2000 0.8°c tot 1 °c te hoog

op 18 juni 2016 over Braun in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik deze termometer al enkele maanden en elke keer als ik temp neem bij mijn dochter is het verhoging of koorts bij koort heb ik het dan over 39.4 ik geef dan perdolan en als het niet zakt neurofen. De dokter ziet niets aan haar. Nu haar bloed laten trekken urine onderzoek en stoegang onderzoek en onder de foto\’s met haar longen om te zien of er iets te zien is waarom ze koorts maakt ze is 15 maand oud nu thuis gekomen proberen de koorts te laten zakken met perdolan na 4 uur neurofen en lauw badje. Daarna in bedje gelegt en ze was gaan slapen. Ik heb al mijn termometers eens samen genomen en getest bij mij.
bij de braun termometer was het 0.8° c meer dan bij mijn andere 2.

Gewenste Oplossing:

Als die termometer uit de handel word gehaald. En als ze eens wat strenger worden bij het testen van een termometer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Braun

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Braun nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shana.v.d.