Klacht: Ten onrechte een aanmaning gestuurd ten bedrage van 224,46

op 19 april 2017 over Call2collect in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eenmaal voor een maand Parship via een mail besteld maar er werd steeds automatisch 45,90 € afgeschreven waar ik geen toestemmi
ng voor had gegeven.Deze heb dan ook direkt terug laten boeken.Ondanks dat ik deze steeds teruboekten gingen ze toch steeds door met afschrijven waarna ik via de mail had medegedeeld dat ik geen belangstelling voor Parship had.,bleven ze toch steeds mails sturen.Nu sturen zij via Call2collect een aanmaning van 224,,46 te betalen voor 21-04-2017.Gaarne Uw advies

Gewenste Oplossing:

Ik was absoluut niet tevreden over Parsship en wil graagbadvies of ik deze rekening zal betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Call2collect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Call2collect in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door probleem Parship