Klachten over Tempelman de Niet

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Tempelman de Niet in de categorie Deurwaarders. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Tempelman de Niet in de categorie Deurwaarders

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Hulp

Klacht van op 25 januari 2017 over Tempelman de Niet in de categorie Deurwaarders

Al verschillende keren is er een deurwaarder bij ons aan de deur geweest, ik heb al verschillende keren contact formulier ingevuld en of een email gestuurd voor een oplossing omdat ik helaas geen mogelijkheden heb om te bellen. Ik wil... Lees meer

Onterecht

Klacht van op 18 september 2015 over Tempelman de Niet in de categorie Deurwaarders

Wij worden onterecht lastiggevallen en gestalkt door tempelman de niet. De klacht gaat over een boete van cjib die wij contant bij het politiebureau hebben voldaan. Nu wil een van de deurwaarders zonder bewijs te kunnen leveren dat dit nog open... Lees meer

loonbeslag

Klacht van op 08 maart 2012 over Tempelman de Niet in de categorie Deurwaarders

naar aanleiding van telefonischonderhoud en diverse opgaven van mijn lasten zou in overleg met mvrvos zou de hoogte van beslag herzien worden leef van 589.00euro in de maand willen jullie aub deze beslagvoet wijzeggen ik loop van het kastje... Lees meer

Onmenselijk

Klacht van op 26 januari 2012 over Tempelman de Niet in de categorie Deurwaarders

Goedenmorgen, Graag zou ik mijn klacht bij jullie willen neer leggen. In oktober 2010 ben ik na een jaar lang revalidatie door een rug operatie en mijn contract bij mijn huidige baas niet werd verlengd voor mijn zelf begonnen in het... Lees meer