Klacht: teleurstellende afhandeling bij uitblijven van levering

op 03 augustus 2016 over zavvi.nl in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Product besteld via Zavvi, kort na bestelling erachter gekomen dat ik mijn adres foutief vermeld had (verkeerde straatnaam). Hier direct de klantenservice van op de hoogte gesteld, maar zij konden hier niets meer aan doen en raadden mij aan zelf maar een kijkje te gaan nemen op het door mij ingevoerde adres. Echter, dit adres bestaat helemaal niet (huisnummer bestaat niet voor deze straat). Vervolgens gaven ze aan dat het pakket dan terug gestuurd zou worden naar hun magazijn waarna mij het aankoop bedrag geretouneerd zou worden.

Inmiddels zijn we 2 maanden verder, het pakket is zoek en Zavvi geeft aan niets voor mij te kunnen (willen) doen omdat ze het pakket niet teruggestuurd gekregen hebben.

Gewenste Oplossing:

Retounering aankoopbedrag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over zavvi.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over zavvi.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wouter Schakel