Klacht: telefoon verzekering

op 24 juli 2016 over HSC Rosemont in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een telefoon gekocht bij ritel met provider tele2 ik heb een verzekering af gesloten mobil 500 13,95 . ik betaal elke maand op tijd mijn verzekering . ik was klaar met werken wou bij scooter nog even kijken of ik alles bij me had . toen ik mijn werk verliet had ik het nog in mijn bezit. de telefoon hebben ze zonder dat ik dat had vernomen, van van afgenomen. ik heb daar na een aangifte bij de politie gedaan. en heb alles gelijk kunnen blokkeren. ik heb de politie aangifte naar harmony center gestuurd. nou word er gezegd dat ik geen telefoon meer krijg omdat het niet onder de verzekering valt. de advertentie die bij ritel van verzekeringen staat een hele lijst en ook beroving een diefstal . ik ben zwaar teleurgesteld dat ik nu zonde telefoon zit en dat ik nu uit de verzekering word gezet en dat ze niet naar komen wat ze zeggen waar de verzekering voor staat. het staat allemaal in de advertentie

Gewenste Oplossing:

niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar HSC Rosemont over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door rosemount