Klacht: telefoon kwijt geen reactie van bedrijf

op 07 augustus 2017 over Flixbus in de categorie Busreizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo,

Ik heb 2 maanden geleden gebruik gemaakt van Flixbus, ik ben tijdens mijn reis mijn mobiele telefoon vergeten in de bus. Vervolgens heb ik contact opgenomen en er werd mij mede gedeeld dat ik mijn gegevens moest invullen bij gevonden voorwerpen. Hierna heb ik 2 maanden lang niks gehoord en na meerdere gesprekken met klantenservice werd me telkens hetzelfde verteld, namelijk dat zij er niks aan konden doen en dat ik een bericht zou krijgen van de afdeling gevonden voorwerpen. Er werd wel telkens een notitie gemaakt maar helaas zonder gevolgen. Ik zou het op zijn minst fatsoenlijk vinden als er werd gereageerd.

Met vriendelijke groeten

Aziz

Gewenste Oplossing:

Als er een reactie komt over de verdere ontwikkelingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flixbus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Flixbus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AzizAsk