Klacht: Telefonische stalking

op 20 mei 2017 over Eindhovens Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

December 2016 heb ik voor 2 personen een gratis proefabonnement geregeld voor het Eindhovens Dagblad. Sindsdien word ik elke 2 weken gebeld (per persoon een ander gesprek) of ik niet een abonnement wil afsluiten. Ondanks dat ik al tientallen keren heb aangegeven dat ik geen abonnement wil afsluiten voor deze personen en dat ik niet meer gebeld wil worden (ik sta n.b al jaren vermeld in het bel-me-niet register), blijft het stalken maar doorgaan. Deze week opnieuw 2x gebeld !!

Pas dus op met het weggeven van een proefabonnement van het ED als je niet wekelijks gebeld wilt worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik niet meer gebeld wordt door het ED.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhovens Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhovens Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NoudM59