Klacht: Telefonische oplichting

op 22 januari 2014 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben via een buitenlands nummer (0021)benaderd of ik en standaard vermelding wilde handhaven via de bedrijvengids. Omdat ik een vermelding heb via de telefoongids , heb ik niets in de gaten en zeg ja, er verandert niets. Daarop werd er vriendelijk bedankt en opgehangen. Even later werd ik weer gebeld door een ander nummer en gevraagd ik het nog een keer wilde bevestigen. In het geloof dat het nog steeds om de vermelding in de telefoongids gaat, zeg ik ja. Pas daarna valt het kwartje.

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen behoefte aan een vermelding in de bedrijvengids !

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Katinka2012