Klacht: Telefonische bereikbaarheid

op 16 mei 2020 over Landal GreenParks in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer Landal telefonische te bereiken echter op het nummer dat je kunt vinden op hun site wordt beantwoord met een bandje waarop gemeld wordt dat het momenteel extreem druk is met alle corona vragen en dat alle info terug te vinden is op hun website. Nu staat het antwoord op mijn vraag NIET op hun site. Dus wil ik ze bellen. Maar zodra het bandje afgespeeld is hoor je de melding: de verbinding wordt nu verbroken.. en dat gebeurd dan vervolgens ook.
Ik kan dus nergens terecht met mijn vraag.
Hele slechte service dit Landal.
Ik zou dus graag een oplossing hiervoor vernemen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn vraag beantwoord krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Landal GreenParks

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Landal GreenParks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door remko180