Klacht: telefonische afspraak niet nagekomern

op 21 juli 2016 over Eurojack Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week donderdag gebeld omdat ik mee had gedaan aan een enquête had ik 100 gratis loten gewonnen. Eerst gezegd dat ik geen interesse had, later toch zo dom geweest om mijn gegevens door te geven en de bandopname te beantwoorden. We zijn nu een week verder en heb nog niks ontvangen, noch een mail(waarmee ik ook ten alle tijden kon opzeggen), noch mijn loten… Opzeggen zal dus moeilijk worden, zeker als ik zie wat voor klachten er zijn over dit malafide bedrijf…

Gewenste Oplossing:

ik de loterij op kan zeggen
ik geen geld afgeschreven zie van mijn rekening
dit bedrijf wordt aangepakt

Alle klachten die gemeld zijn door Geryhans