Klacht: Telefonisch opzeggen.. ALTIJD OM EEN BEVESTIGING VRAGEN!

op 28 december 2017 over DTG in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind 2016 is er telefonisch contact geweest met onze marketeer voor een online profiel. Op dat moment leekt het interessant. Halverwege het jaar is gebleken dat de diensten voor ons geen toegevoegde waarden had, dus heb ik doormiddel van telefonisch contact het contract beëindigd en ze netjes bedankt voor de geleverde diensten. Nu krijg ik gisteren een factuur toegestuurd voor het jaar 2018 en wordt er aangegeven dat er geen opzegging is gedocumenteerd. Er wordt van mij verwacht dat ik de factuur ga betalen voor diensten wat ik niet wil noch ooit ga gebruiken.

Na weer telefonisch contact te hebben gehad, is het niet mogelijk om dit administratieve misverstand te verhelpen en wordt er van mij verwacht dat ik deze factuur ga betalen. Dit ga ik dus echt NIET doen!

Gewenste Oplossing:

De factuur moet gewoon gecrediteerd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DTG over deze klacht.

Bericht van DTG

11 maanden geleden - Vervelend om te horen! Heb je voor mij misschien een klantnummer? Dan kan ik je hier misschien verder mee helpen! Mvg Marina, DTG Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht wincsolutions

11 maanden geleden - Mijn klantnummer is: 65709146

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DTG in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door wincsolutions