Klacht: Telefonisch niet te bereiken en geen mogelijkheid tot contact

op 19 mei 2020 over BigGym in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In verband met de COVID19 situatie kan er niet worden gesport en is het geld wat je betaald voor de contributie veel geld. Dit geld is voor mij momenteel essentieel om rond te komen. Ik heb geprobeerd telefonisch en per social media in contact te komen. Echter hebben ze alle mogelijkheden afgesloten en kan je niet persoonlijk om hulp vragen. Tevens lijkt het me wel zo logisch het abonnement on hold te zetten. Ze kunnen immers niet leveren waarvoor je betaald.

Gewenste Oplossing:

Abonnement on hold en mijn contributie terug van de getroffen maanden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BigGym

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BigGym nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MD0251