Klacht: telefonisch contact

op 01 september 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd gebeld er werd gevraagd of ik de vermelding wou uitbreiden, dat wilde ik niet en had willen zeggen dat ik niet meer vermeld wilde worden, omdat ik het bedrijf wil stoppen. De mevrouw liet me niet aanhoren, ze wenste me een prettige dag toe en legde de telefoon er op. Ik wil niet meer vermeld worden want dat kost 125 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik helemaal niet meer vermeld wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ericaals