Klacht: Tegoedbon ipv geld terug

op 20 maart 2020 over NIKKIE in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij iedere Nikkie winkel staat de originele web site van Nikkie gelinkt. Op deze site staat dat je de kleding kan retourneren met bon en kaartjes binnen 14 dagen en geld terug gave. Daar ik net geopereerd ben heb ik mijn vriendin gevraagd een trench coat uit de winkel ( Zwolle) voor mij op te halen. De jas is niet geheel wat ik voor ogen had en wil deze graag retourneren maar tot mijn verbazing krijg ik een tegoed bon. Dit is bij aankoop ook niet vermeld. Ik ben teleurgesteld over deze service. En ik kan niet zomaar zonder 230,- is erg veel geld voor mij. Ik heb de web mail aangeschreven maar die sturen mij naar de winkel en kunnen niks voor mij betekenen. De winkel geeft niet thuis.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug. 230,- is erg veel geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NIKKIE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vanes41