Klacht: tegoedbon alleen in de winkel in te leveren

op 31 augustus 2018 over Kledingwinkels Algemeen in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een item gekocht bij deze (web)winkel na retour een tegoedbon ontvangen (wat volgens mij ook al niet mag). Nu ik via de webwinkel iets wil bestellen krijg ik ineens te horen dat ze mijn tegoedbon niet meer innemen bij mijn bestelling en dat ik maar naar de winkel moet komen om een één of ander bonnetje in te leveren. Mijn verzoek om tegemoetkoming door de tegoedbon gewoon te betalen danwel gewoon van mijn bestelling af te trekken wordt niet eens serieus genomen en er wordt naar de voorwaarden verwezen (die zij overigens eenzijdig onlangs aangepast hebben).

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn tegoedbon wordt uitbetaald, want na de onbeschofte behandeling van mijn verzoek heb ik geen zin om ook nog maar iets met deze zaak te maken te hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kledingwinkels Algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kledingwinkels Algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kweeniewie