Klacht: Teamleider kan niet goed met jongeren om gaan

op 01 juni 2021 over DEEN Supermarkten in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werkte zelf ook bij de deen in Swifterbant en een vraan vrienden werkte er ook het viel ons erg op dat onze teamleider niet met jongeren om kan gaan.
De rede dat ik ontslagen was is omdat ik niet blij genoeg keek terwijl ik een mondkapje op heb altijd dus valt dat niet te zien veel vrienden ouders en kennissen zeggen ook dat het onzin is. Me teamleider was niet altijd heel respectvol tegen het personeel bijvoorbeeld toen ik aan het werk was vroeg ik aan een collega iets en ging ze bijna schreeuwen en zei ze als ik jullie nog een keer bij elkaar zie tijdens werk gaat een van jullie naar huis. Zo zijn er meerdere dingen gebeurd. Hierdoor wou ik toch graag een klacht indienen omdat ik het niet vind kunnen.

Gewenste Oplossing:

Dat ze er meer op gaan letten hoe ze met het personeel omgaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DEEN Supermarkten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DEEN Supermarkten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michelle link