Klacht: Te weinig geleverd

Boos 2021 op 17 februari 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 paar schoenen besteld en betaald maar 2 paar geleverd gekregen nu kan doormiddel van gewicht van pakket door post nl aantonen dat het ook maar 2 paar was heb hier ook contact over gehad alles in Engels wat ik belachelijk vind maar ze blijven maar mails terug sturen voor meer bewijs ik heb gezegd bekijk het maar na ongeveer 10 mailtjes ik neem mijn verlies en koop nooit meer wat bij JD Sports wat een internet scam belachelijke klantenservice zeer slecht koop hier niet

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf van internet verbannen wordt er zijn zoveel klachten niet normaal gewoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boos 2021