Klacht: Te weinig duurdere vleesproducten in de actie

op 25 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mensen met een kleine beurs, waar het wel belangrijk voor is om op dieet/lijn te letten is er zelden een actie van kalkoen en kalfsvlees. Terwijl Jumbo het zo belangrijk vind om gezonden producten aan te bieden.
Ik vind dit krom en niet met elkaar stroken.
Veel actie zijn voor gezin en niet voor mensen die alleen wonen.

Gewenste Oplossing:

Als er voor mensen met een kleine portemonnee en die alleen wonen meer acties zijn van duurdere en gezondere vleesproducten. Ook wil ik dat dit word terug gecommuniceerd naar ik als consument, al ben ik niet de enige met deze wens.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MJBoogaard83