Klacht: te veel betaald!

op 11 juli 2017 over Wunderland Kalkar in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een reservering gedaan op 20 juni 2017 bij voordeeluitjes. Geboekt voor 3 dagen 2 nachten op 30 juli voor een bedrag van 400 euro. Nu wordt er reclame gemaakt voor dezelfde periode voor 150 euro in totaal. Ik vind dit nogal een verschil dus zou graag het verschil of een tegoed koming zien. Maar dit kan niet want moet eerst de annuleringskosten betalen van 270 euro. Hoe zit dit?

Gewenste Oplossing:

Als ik het verschil terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wunderland Kalkar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wunderland Kalkar nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Wunderland Kalkar in behandeling genomen

Bericht van Wunderland Kalkar

1 jaar geleden - Miscommunicatie. Klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door Charly123