Klacht: Te veel betaald

op 25 augustus 2016 over Yellowbrick in de categorie Parkeren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik parkeerde vanmorgen bij AH in Oisterwijk ,
Ipv 0.60 heb ik 8.35 euro betaald voor 27 min. parkeren.
Hoe word dit opgelost ?

Gewenste Oplossing:

Dat ik het teveel betaalde geld terug krijg !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yellowbrick over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Yellowbrick in behandeling genomen

Bericht van Yellowbrick

7 maanden geleden - Hi Rija, Taira van Yellowbrick hier! Zojuist heb ik een call aangemaakt om uit te laten zoeken hoe het zit met deze zone code en of er inderdaad een te hoog tarief in rekening is gebracht bij u. Zodra wij een terugkoppeling hebben van de juiste afdeling zullen wij u op de hoogte brengen via de e-mail. Aan de hand van uw 06 nummer heb ik uw account terug kunnen vinden.

Alle klachten die gemeld zijn door rija@wilmer.eu