Klacht: Te smalle gangen.

op 10 oktober 2017 over Zeeman in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste zeeman, graag zou ik voor de 2e keer klagen over de doorgang bij de zeeman Schijndel. Ik ben afhankelijk van mijn scootmobiel en vind het heel erg jammer dat ik alleen de buitenste gangen kan bekijken. Erg jammer, kan ik niet zelfstandig mijn dingen kopen.

Gewenste Oplossing:

Zou graag bredere gangen zien, zodat je er met een rolstoel of scootmobiel door kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zeeman

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zeeman nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellypoirters