Klacht: te late bezorging

op 08 augustus 2017 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Brieven komen veel te laat binnen. Dit zijn o.a brieven van de belastingdienst en Salland Zorgverzkering.
Vandaag is dit dus al de 5e x. De inhoud van de brieven gaan meestal over betalingen die gedaan moeten worden! Hierdoor ben ik meestal te laat met betalen of kan ik geen regeling meer treffen. Vandaag kreeg ik brieven van Salland Zorgverzekering die een dagtekening hadden van 14 juli en van 19 juli 2017. Ging over het betalen van de eigenbijdrage. Ik had al moeten reageren op de 1e brief van 14 juli dan had ik een regeling kunnen treffen. NU WORDT HET BEDRAG MORGEN AL AFGESCHREVEN VAN MIJN REKENING!.

Gewenste Oplossing:

Als de post op tijd word bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sandd

Heeft op 10 augustus 2017 om 14:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door GeraldaP