Klacht: Te late bezorgen geen 24u maar een week lang

op 06 mei 2017 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met spoed nieuwe banden nodig ik rij grote ritten met me busje me band staat op knappen en me reserve band is al lek(nooit gebruikt) maar nu dacht ik 24u levering mooie prijs zit nu al een week te wachten en me zending is nu pas op het kantoor bij GLS dus moet nog over gedragen worden naar de bezorg afdeling en zal dus pas maandag/dinsdag geleverd worden het zag er allemaal mooi uit maar zal zal hier niks bestellen wat je snel nodig hebt 🙁

Gewenste Oplossing:

Als de levering ook gedaan word zo als aangegeven word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vincent_Voorn