Klacht: TE lange wachttijden, slechte producten

op 18 september 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb een week geleden een dekbed overtrek met rits gekocht voor 49,95. omdat het nieuw is was ik het altijd even uit voor ik het op mijn bed doe, nu blijkt dat na 1 week de rits al kapot is. ik bel naar de klachten lijn om het te proberen op te lossen maar moest vervolgens 2x een half uur wachten voordat ik iemand aan de lijn kreeg. de producten zijn niet goed en gaan snel kapot, wat niet hoort te kunnen bij een dekbed van 50 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze de wachttijd bij de klachten lijn een stuk korter maken, en de klanten tevreden houden. ik hoop dat ze mij een nieuwe opsturen aangezien ik de bon nog heb en ik het anders een schande zou vinden als ze mijn geen nieuwe willen geven aangezien dit een fout van hun is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anouk broekers