Klacht: Te laat factuur sturen

op 27 juni 2017 over Waternet in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 27 juni voor de eerste keer waterschapsbelasting ontvangen. Ik moest het opentaande bedrag plus dwangbevel kosten binnen 2 dagen . Het is mij nooit eerden verteld per post of per email dat er berichtenbox van www. Overheid bestaat waar ik rekeningen kon bekijken en betalen. Ik heb nooit een aanmaning onvangen. Het is alles nieuw voor mij. Ik heb altijd mijn rekeningen keurig en op tijd betaald. Ik ben zeer ontevreden over de huidige service van waterschapsbelasting.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dwangbevelkosten terug krijgen. Daarnaast wil ik graag de service van waterschapsbelasting beter worden.

Alle klachten die gemeld zijn door Bensaid