Klacht: Te laat bezorgen van de krant

op 22 februari 2018 over Eindhovens Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een poosje komt de krant te laat binnen, voorheen is dat altijd prima gegaan, was TOP. de trend is nu, dat het eerst 6.45 uur bezorgt werd of eerder en nu steeds wat later. Vandaag zelf 7:13 uur. Ik vertrek van huis rond 7:45 uur en wil de krant toch redelijk gelezen hebben voordat ik van huis weg ben.
Ik heb echt wel veel respect voor de krantenbezorgers die door alle weersomstandigheden de krant bezorgen, dat is gewoon top. Maar heb nu toch echt het idee dat het ieder week laten wordt met bezorgen. Graag uw oplossing.

Gewenste Oplossing:

Krant opzicht is goed.
Voorheen bezorgen prima!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhovens Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhovens Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ome Jan