Klacht: te laat

op 23 juni 2016 over Eindhovens Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

regelmatig word de krant te laat bezorgd. afgelopen vrijdag (17-6) en vandaag (23-6) weer bijna een uur te laat.aangezien ik deze altijd mee naar mijn werk neem om deze in mijn pauzes te lezen vind ik dit dus zeer vervelend. ik betaal een dikke 95 euro en mag dan toch wel verwachten dat deze zeker voor 7 uur in mijn brievenbus ligt.

Gewenste Oplossing:

als de krant tusse half 7 en kwart voor 7 in de bus ligt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhovens Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhovens Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door freddaris