Klacht: Te kleine max verstappen auto

op 25 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen
Mijn klacht gaat als volgt mijn zoon heeft zijn best gedaan om eindelijk zijn kaart vol te krijgen en helemaal blij ingeleverd en een week wachten op zijn max auto…. die kwam ook maar wist u dat u de verkeerde maat op stuurt we krijgen maar 1 0p 43 maar officieel spaar je voor 1.32 ik vind dit misleiding en verwacht dat dit serieus word genomen.

Gewenste Oplossing:

Als wij als nog de goede auto opgestuurd krijgen .
Zoals u beloofd

Met vriendelijke groet

Lucinda

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Luusybol