Klacht: Te hoge nota

Susan Noordveld op 13 oktober 2020 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee keer in korte tijd een abonnement aangepast telefonisch. En beide keren was de nota niet goed. Beide keren iets van €15 te hoog. Dan moet je dat weer voorschieten. Daar ben ik zat van. Een simpele verekening is niet mogelijk. Het lijkt haast opzettelijk. Nu dus weer een te hoge nota. Ik had precies de datum en tijd van mijn laatste telefoongesprek genoteerd. Ik dacht nog, moet ik nog bellen voor het eind van de maand, dat het goed gaat met de nota. Helaas heb ik dat niet gedaan. Dus moest ik nu gaan bellen. Het gesprek was nog aan de gang, tot de verbinding onverwachts verbroken werd. 22.00 uur blijken ze gesloten.

Gewenste Oplossing:

Als ze niet een maand wachten , maar gelijk de nota crediteren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Susan Noordveld