Klacht: Te hoge energierekening

op 17 juni 2016 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn opa is 90 jaar hij heeft een rekening gekregen van 1175 euro bij betalen we hebben contact opgenomen met ista ze zeiden als de cijfers overeenkomen met het formulier heeft opa het verbruikt mijn opa kan niet koken heeft menus alle verwarmingen staan uit het hele jaar en de flat is altijd bloedheet en alles staat potdicht er klopt helemaal niks van hij heeft dit niet gebruikt ik vind het schandalig .

Gewenste Oplossing:

Als mijn opa betaald wat die daadwerkelijk verbruikt dan ben ik tevreden .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ista in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ista een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ista

Heeft op 20 juni 2016 om 08:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Ilonkawagner007