Klacht: Te eel betaalt

op 26 juni 2016 over Texaco in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

22:20uur 50,06 afgerekent bij texaco spijkenisse Zuid het zit me toch niet lekker de meter in de auto was net over de half normaal als mijn tank zo goed als leeg is betaal ik rond 55,- en van de week ook getankt in gouda bij Texaco en toen maar 1 streepje en toen 57,- betaald onder het tanken had ik al zo iets van he zit die nog niet vol ik mag er toch wel van uit gaan dat de tank op 0 staat wanneer ik begin Maar keek om he nu al 25,- die tank gaat snel Maar bleef gaan dacht het zal wel Maar het klopt gewoon niet zo veel heb ik niet geleden tussen de tank buik ten in

Gewenste Oplossing:

Als er na gekeken woord hoe dit mogelijk kan zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Texaco over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mo32otgaar