Klacht: te duur en niet klantvriendelijk

op 25 september 2017 over Boels in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een afzuigventilator voor 1dag gehuurd kosten mij 65euro nu is de ventilator terug gebracht geworden 2uur te laat ik moest toen 100euro betalen ze ze hebben mij dus nu 1.5 dag geteld ik snap als er wat te laat binne wors gebracht dat er extrakosten op zit maar waar hebben we het nu over 100euro voor een afzuigventilor voor 1 dag gebruik geweest vind ik dus echt niet kunnen..en als de ventilator 2uur te laat binnen gebracht is waarom anderhalve dag dit klopt dus niet!!! ben zeer teleur gesteld in dit grote bedrijf zo lopen klanten weg met de hoge prijzen

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug zoals afgesproken maar 100euro vind ik absurd duur!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Boels over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door stannn