Klacht: Tandpasta in voordeel. Niet in winkel

op 24 juli 2017 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was in vorden bij de plus tandpasta voordeel verpakking wou ik kopen. De auqafresh blauw was 5 tubes in de voordeel. Echter was alleen de paarse er. Na vragen bleek het er niet te zijn. 5 losse tubes mocht ik ook niet meenemen. Er werd moeilijk gedaan het moest helemaal onderzocht worden waarom het er niet was.
Nou ik woon niet naast de deur en ging extra naar de plus. Ik kom er nooit meer

Gewenste Oplossing:

Als ik 5 tubes had geregen voor de grootverpakking prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marian De Wit