Klachten over Tandheelkundig Centrum Nederland

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Tandheelkundig Centrum Nederland zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Tandheelkundig Centrum Nederland in de categorie Tandartsen

2 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Tandarts declareert ten onrechte, op het klachtenformulier op de site van TCN: bij klachten over de rekening naar Infomedics!infomedics: bij klachten over de factuur, contact opnemen met TCN.Kortom.... uiteindelijk afspraak gemaakt met TCN. er wordt 500 euro gecrediteerd. NA anderhalve... Lees meer

Wij hadden op tijd afgezegd wegens ziekte van onze kinderen. Dit hebben wij als reactie op de mail gedaan waar de afspraakbevesting vandaan kwam. Toch werden wij gebeld waar we bleven en kregen het excuus dat het erg druk... Lees meer

Deze gebeurtenis vond plaats op 09-06-2016. Ik had een afspraak gemaakt aan de balie voor een gebitsreiniging voor mij en mijn zoon. Deze afspraak had ik een week voor bovengenoemde datum gemaakt. Hierbij had ik afgesproken dat er een bedrag van... Lees meer

Fysieke klachten worden niet serieus behandeld. Worden afgedaan met "moet even wennen", zelf na lange tijd. Veel fouten zijn gemaakt bij de behandeling met gevolg dat ik NOOIT meer het gewenste resultaat zal behalen waar ik voor kwam. Vooraf geen offerte,... Lees meer