Klacht: Tablet accesoires M785

op 15 januari 2014 over empire electronix in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb via het AD de tablet M785 gekregen die na 2 maanden al stuk was heb hem opgestuurd kreeg hem na 4 wk terug maar was er ondertussen achter gekomen dat mijn 8 gb sd kaartje nog in het oude tablet zat heb gebeld en men zei dat ze hem terug zouden zenden gelijk met de tablet heb wel mijn tablet terug met een adapter die het ook niet doet en mijn sd kaartje die er niet bij zat tis inmiddels al bijna 4 weken geleden en nog steeds mijn sd kaartje en de nieuwe adapter niet terug gekregen.

Gewenste Oplossing:

Of een nieuw 8 gb sd kaartje en een nieuwe adapter of ze sturen mijn eigen 8 gb sd kaartje terug en natuurlijk een nieuwe adapter

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over empire electronix

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over empire electronix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ccpelhan