Klachten over Surinam Airways SLM

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Surinam Airways SLM zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Surinam Airways SLM in de categorie Vliegmaatschappij

4 klachten gemeld
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Klacht vertraging vlucht

Klacht van op 02 maart 2019 over Surinam Airways SLM in de categorie Vliegmaatschappij

Wendy Emanuel Andersensingel 18 3 1102 VP AMSTERDAMBetreft: Klacht vertraging vluchtGeachte heermevrouw,Naar aanleiding van onze terugreis van Suriname Paramaribo naar Nederland Amsterdam, wil ik hierbij een klacht indienen.Op 27 januari zijn wij vertrokken met Surinam Airways van Schiphol Amsterdam naar Paramaribo... Lees meer

Op maandag 28 januari ben ik aangekomen op Zanderij. Daar bleek mijn 2e koffer niet aanwezig. Van lost found kreeg ik 2 telefoon nummers die op een afgescheurd papiertje werden geschreven, met het advies om de volgende ochtend te... Lees meer

Zondag 8 okt. 2017 vertrok ik met mijn kinderen totaal 4 personen vanuit Schiphol terug naar Suriname. Ik had online ingecheckt en moest alleen mijn bagage en handbagage laten wegen en kreeg zo de labels voor al mijn handbagage toegereikt.... Lees meer

Bij terugkomst bleek mijn koffer totaal te zijn gesloopt. Er waren zelfs sloten van mijn koffer afgesneden. Kortom de nieuwe koffer was na 1 keer gebruiken compleet gemolesteerd.Er stond nergens op de site waar ik met mijn... Lees meer