Klachten over Surinam Airways SLM

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Surinam Airways SLM zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Surinam Airways SLM in de categorie Vliegmaatschappij

3 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Zaterdagavond ben ik met de SLM vlucht om 23:20 uur teruggevlogen van Paramaribo naar Amsterdam. Het inchecken ging prima en ik was omstreeks 21:00 uur mooi tijd. Ik liep dus met mijn handbagage (een passende trolley en een zeer kleine handtas... Lees meer

Zondag 8 okt. 2017 vertrok ik met mijn kinderen totaal 4 personen vanuit Schiphol terug naar Suriname. Ik had online ingecheckt en moest alleen mijn bagage en handbagage laten wegen en kreeg zo de labels voor al mijn handbagage toegereikt.... Lees meer

Bij terugkomst bleek mijn koffer totaal te zijn gesloopt. Er waren zelfs sloten van mijn koffer afgesneden. Kortom de nieuwe koffer was na 1 keer gebruiken compleet gemolesteerd. Er stond nergens op de site waar ik met mijn... Lees meer

SLM wil claim ontlopen

Klacht van op 23 maart 2015 over Surinam Airways SLM in de categorie Vliegmaatschappij

Ik zou op 19 juli naar Suriname vliegen met SLM, maar deze vlucht is 4 dagen vertraagd door een kapot toestel. Daardoor heb ik 4 dagen minder in Suriname kunnen doorbrengen, met de nodige teleurstelling als gevolg. Bij een dergelijke... Lees meer