Klacht: Super Shape Body Control

op 13 mei 2016 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatst tweemaal een panty direct kapot getrokken bij het aandoen ervan. Ondanks het zeer voorzichtig aantrekken hiervan ontstond er direct een gat tussen het dikke en dunne gedeelte in. Hij viel naar mijn idee ook erg klein uit. Ik ben een goede kwaliteit gewend en daarom een fan van dit merk. De panty’s zijn tot nog toe altijd goed rekbaar geweest. Helaas ben ik nu erg teleurgesteld over dit type.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een tegoedbon zou ontvangen van zeker 10 euro. Want de panty's kosten maar liefst 5 euro per stuk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid Tonnaer