Klacht: Sun expert vaatwastabletten

op 18 september 2018 over Unilever in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 dozen sun expert extra power vaatwastabletten gekocht en sinds ik deze tabletten gebruik komt mijn vaat er erg vuil uit. Het tablet lost niet op, zelfs niet op 70 graden. Ik ben erg ontevreden over dit merk en vindt het zonden van de 2 grote pakken die ik heb aangeschaft aangezien het ook behoorlijk prijzig was.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unilever

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unilever nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samahm